Čokoláda Bean-to-Bar, ruční česká výroba z Muzea čokolády a Marcipánu v Táboře, čokoláda bez konzervantů, bez emulgátorů...

Sumatra Toba 68% Milk 100g

108
  • 1 z 2

hořká čokoláda 64% zjemněná mlékem

opravdový gurmánský zážitek

Balení obsahuje ochutnávku - čokoládu Nicaragua Chuno 48% - 4g

  • poctivá česká výroba z muzea čokolády a marcipánu v Táboře
  • čistá přírodní chuť
  • bez cizích přidaných tuků - tedy pouze kakaové máslo
  • bez lepku
  • bez barviv
  • bez emulgátorů
  • ta nejčistší čokoláda
  • použitý cukr - panela - šťáva z cukrové třtiny

 

 

složení: 64% (kakaové boby, kakaové máslo),
šťáva z cukrové třtiny - panela, sušené mléko
100g čokolády - 2341 Kj, tuky 42,3g,
sacharidy 26,6g, bílkoviny 12g,
vláknina 12g, sůl 0,08g

alergeny: mléko

 

sumatra chut


  • 214,29 Kč bez DPH
  • Skladem
240 Kč
Kategorie: TABULKY
Bez palmového tuku
Neotrely darek
doprava Zdarma
ručně vyrobeno z čokolády
čokoláda z kvalitních surovin
 

TOBA je hořká čokoláda s mlékem 64% - kakaových složek,
vyrobena z kakových bobů pěstovaných u sopečného jezera Toba uprostřed indonéské Sumatry. Pod aktivními sopkami Dolok Sibayak a Gunung Sinabung rostou na zahradách a plantážích místních farmářů kakaové lusky s výraznou zemitou chutí dlouho fermentovaného kakaa s tóny ořechů, hub a dřeva. Čokoláda je oslazená sušenou šťávou z cukrové třtiny, což je nerafinovaný cukr, jinak se taky nazývá Panela nebo Rapadura.
Tento cukr si zachovává všechny chutě cukrové třtiny
a má mnohem menší sladivost nežli rafinované cukry.
Kvalitní sušené mléko zemitou silnou čokoládu zjemňuje. Použité nerafinované kakaové máslo, má nádhernou čokoládovou vůni a dodává příjemné aroma a jemnost. Použité suroviny v nejvyšší kvalitě dělají z Toby 64% opravdový čokoládový skvost. Jako všechny čokolády NIBS, neobsahuje Toba žádné emulgátory, jiné tuky než kakaové máslo a obyčejné cukry. Pro znalce čokolády bude jistě nevšedním zážitkem. Toba svým složením
dokládá, že ... JDU CESTOU RYZÍ ČOKOLÁDY

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: