Čokoláda Bean-to-Bar, ruční česká výroba z Muzea čokolády a Marcipánu v Táboře, čokoláda bez konzervantů, bez emulgátorů...

Bílá se zlatem 36%, 4g

96
  • 1 z 3

Malá ochutnávková čokoláda. 

 

Bílá čokoláda, která není bílá. A to díky použitému cukru. 

Krásnou karamelovou barvu, doplňuje plátek 24 karátového zlata.

Opravdu originální a luxusní dárek! 

Takže pánové! Jestli nevíte co přinést své ženě jako dáreček - tak teď už to víte....

  • poctivá česká výroba z muzea čokolády a marcipánu v Táboře
  • čistá přírodní chuť
  • bez cizích přidaných tuků - tedy pouze kakaové máslo
  • bez lepku
  • bez barviv
  • bez emulgátorů
  • ta nejčistší čokoláda
  • pravý vanilkový lusk
  • použitý cukr - panela - šťáva z cukrové třtiny

 

váha: 4g

ingredience: kakaové máslo 36%, sušené mléko, šťáva
z cukrové třtiny, vanilkový lusk, jedlé zlato (24 karátů)


nutriční hodnoty: 100g čokolády: 2363Kj; tuky 36,4g; sacharidy 46,2g;
bílkoviny 12,3g; vláknina 0,03g

 

alergeny: mléko

chutový profil gold


  • 30,36 Kč bez DPH
  • Skladem
34 Kč
Kategorie: TABULKY
Bez palmového tuku
Neotrely darek
doprava Zdarma
ručně vyrobeno z čokolády
čokoláda z kvalitních surovin
 

Luxus na dosah, to je unikátní bílá čokoláda NIBS, orámována uměním, inspirací a 24 kartovým jedlým zlatem, zalitým na povrchu každé tabulky. Nejkvalitnější ingredience jsou základem její nezapomenutelné chuti. Čokoláda je oslazená sušenou šťávou z cukrové třtiny, což je nerafinovaný cukr, jinak se taky nazývá Panela nebo Rapadura. Tento cukr si zachovává všechny chutě cukrové třtiny a má mnohem menší sladivost nežli rafinované cukry. Pouze krásně vonící nerafinované kakaové máslo z Equadoru, kvalitní sušené mléko, panela a pravý vanilkový lusk z Madagascaru dělají z čokolády Luna Gold nejsladší luxus na světě. Jako všechny čokolády NIBS, neobsahuje žádné emulgátory, jiné tuky než kakaové máslo a obyčejné cukry. NIBS svým složením
dokládá, že ... JDU CESTOU RYZÍ ČOKOLÁDY

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: